mandag 29. mars 2010

*Small things* RomperDette var ment å skulle være en babydress i størrelse 6 måneder, men feil garnvalg kombinert med litt for fast strikking gav en nydelig dress til dukka! Festlig mønster som gir en fin passform, og den blir helt sikkert strikket igjen, men da med tykkere garn og pinner. Strikket i Drops Merino Ekstra Fine på¨pinner nr 4. Mønsteret finner du her, og inneholder hele 4 ulike ermer/ben-løsninger. Jeg valgte "Straight legs w/Fold-over Footies", og viser den her med dem både nedbrettet og oppbrettet.

5 kommentarer:

Hanne sa...

Så søt dressen ble. Synd den ble mindre enn du hadde tenkt da, men nusselig er den uansett. Jeg koser meg også med påskekalenderen min, tenkte jeg skulle blogge pakkene siste dag. Det er virkelig stas å stå opp å få en liten gave hver dag:)

Jordmor-Hanne sa...

Flott farge og passform! Enten har dokka fine klær,ellers så kan det alltids dukke opp en ferskere baby som det passer bedre til :) God påske!

Torunn sa...

Stilig dress :)

sipusa sa...

Kjempefin dress ja! Men litt stor til dukka altså i hvert fall lange bein og armer;-) Synd den ble for liten men du finner nok etter hvert noen som trenger den:-)

Moan sa...

Denne var nydelig!
Godt det begynner å komme 'småttiser' i vennekretsen!