mandag 6. oktober 2008

Gardermotreffet 2008

Jepp, nå er det over! Det har vært noen flotte dager på Moreppen Grendehus og Gardermoen Hotel! Arielle, Nita, Aud og Ellen Strikkedilla har gjort en fremragende jobb, både i forkant og underveis, og fortjener alle slags takk!

Jeg tok med meg 450 gram garn nedover, og fikk strikket 3 par sokker; ca i størrelse 47, 43 og 27. 

Knittarcia holdt kurs i spinning med håndtein, og selv om det var en sann prøvelse var det riktig morsomt. Ikke store produksjonen akkurat, men det blir forhåpentligvis mer etter hvert....Lørdagens busstur inneholdt blandt annet Du Store Alpakka og Mauds Garn, og bussjåføren levde opp til ryktet som "bussjåfør er en mann med godt humør". Så vi la opp til sokker til ham, og stikket litt hver, og det ble noen flotte sokker i litt ymse strikkefasthet, men de kommer nok til å varme både sjåførtær og hjertet!Og så var det slutt for denne gang...Og vel hjemme igjen var det klart for opptelling.... Hadde jo planlagt å handle en del garn, og det klarte jeg... Med en økning i garnlageret på 4470 gram kan jeg nok se fram til en søkkanes trivelig mørketid med strikketøy og stearinlys! Kjøpte garn av Si-Do, Knittarcia, Manne, Maja, Sofies Garn, Mauds Garn, DSA og Panduro på Jessheim. I tillegg til garn kjøpte jeg to mapper av Felisi, 4 stoffbiter og 5 knapper.

Takk til alle nye bekjentskaper for noen fantastiske dager! Håper vi kan gjøre det igjen!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Du er jammen en racer! Strikket du alle de sokkene i helgen?? *dåne* Hyggelig å hilse på deg!

Inger sa...

Tusen takk for en flott helg! Kjempehyggelig å hilse på deg.

frksnupp sa...

Det var kjempekoselig å treffe deg! Og for et tempo på sokkene, jeg som var så fornøyd med mitt ene herrepar =P du er flink

Marianne sa...

Når sant skal sies, så ble de største sokkene strikket på onsdag og torsdag, i møte inne i Oslo. De er dermed ikke et egentlig produkt av strikketreffet som sådann, men en del av min Oslotur som helhet.

Anonym sa...

Ser ut som dere hadde det svært så trivelig på Gardermoen! håper jeg og kommer på treff en gang! Voldsomt så rask du er til å strikke sokker, mange flotte par!

Anonym sa...

Fine sokker og deilig garn... Kanskje greit jeg ikke fikk vært med, tror mannen hadde fått fnatt hvis jeg hadde kommet hjem med et par kilo garn til.

turvid sa...

Tusen takk for en kjempekoselig helg! :)

Anonym sa...

Takk for en koselig helg på Gardermoen,hyggelig å hilse på deg.