fredag 22. august 2008

Venn eller fiende?


Etter ungdommelige puslerier med mammas noe hikkete symaskin har jeg et heller anstrengt forhold til symaskiner. Men etter litt vurdering hadde jeg kommet fram til at jeg nok burde ha en, sånn i alle fulle fall... Og da jeg traff på Rakel på en stand under Rognandagan var det kort prosess... Så nå er jeg den (ikke fullt så) stolte eier av en Janome symaskin, som allerede på innkjøpsdagen har gitt meg svettetokter med for stram overtråd og flashbacks til en fakeskinnbukse jeg sydde som tenåring... Så nå gjenstår det bare å se om den godeste Janome blir en betrodd arbeidskamerat eller om han blir stuet bort på bomberommet sammen med noen andre ikke fullt så vennligsinnede innkjøp.

5 kommentarer:

Hannes hage sa...

Gratulerer med symaskin! Det tar gjerne en stund å bli venner med symaskinen, jeg slet en god stund med min da den var ny, med mye av det samme du brskriver. Ble nå venner med den etter en stund, og nå er vi nærmest bestevenner. Ønsker deg en god helg, du blir nok kjent med maskinen, og kommer til å trylle frem de vakreste ting.
Ønsker deg en god helg.

Anonym sa...

Gratulerer med ny symaskin! Denne kommer du nok over ens med etter hvert..Les litt om den, og prøv deg fram. Det går nok helt greit,skal du se..Lykke til :))

Anonym sa...

heisann
prøv dæ litt frem du, så skal du se symaskinen blir din nye bestevenn.

Anonym sa...

Gratulerer med maskinen og lykke til med syingen. Jeg har en søster av din maskin men den har jeg heldigvis fått lånt bort til moren min, slik at jeg slipper å ha dårlig samvittighet ;-)

Ha en fortsatt god helg.

Anonym sa...

Gratulerer!
Den er akkurat likedan som min.